Ο Σατανισμός στη μουσική ροκ

Ένα δοκιμαντέρ από ένα μέλος του συγκροτήματος AXATAK. Έλληνας είναι και ελληνικό το δοκιμαντέρ και από ότι βρήκα είναι και συγχωρεμένος πια. Τώρα πως του γύρισε έτσι το κεφάλι? Ίσως από την αρρώστια του… πήγε να αρπαχτεί απ’ τη θρησκεία (διόρθωση: η αρρώστια τον βρήκε μετά από το γύρισμα της κασσέτας, οπότε γράψτε λάθος). Ίσως δεν ξέρω εγώ τι… έχει πάντως ενδιαφέρον και σαν cult-ίλα αλλά και για να δούμε κάποιες απόψεις της εκλησσίας που ως σήμερα δεν αλλάζουν. Ο Σατανάς  λέει χρησιμοποιεί τη rock μουσική για να προσελκύσει τους νέους. Πολλοί θα γελάσετε αλλά εγω έμεινα έκπληκτος από τις απόψεις της εκλησσίας. Κάποιοι θα φρικάρετε. Αξίζει πάντως να δείτε έστω και ένα μέρος για πολλούς και διάφορους λόγους. Εγώ το είδα  όλο και άξιζε! (Ενοείται πως δεν συμφωνώ με αυτά που λέγονται) Και ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο που το βρήκε και το ανέβασε στο youtube!!!

Γιώργος

«Σειρήνες – Ο Σατανισμός στη μουσική ροκ»

The URI to TrackBack this entry is: https://kolobooks.wordpress.com/2011/01/19/34343/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  1. Γιώργο δεν είσαι καλά πληροφορημένος! Ο Ανδρέας έπαθε καρκίνο πολλά χρόνια αργότερα αφότου έφυγε από το συγκρότημα! Αυτή τη ταινία τη γύρισε πριν πάθει καρκίνο! Άρα δεν ευσταθεί η εικασία σου ότι πιάστηκε από τη θρησκεία λόγω της ασθένειάς του! Δυστυχώς σήμερα δε ζει!!!

  2. Το διορθώνω αμέσως Bill. Σ’ ευχαριστω πολύ για την πληροφορία σου. Είτε από την μουσική του, είτε από τις θρησκευτικές του απόψεις, ο άνθρωπος αυτός μας άφησε το στίγμα του. Να ‘ναι καλά όπου και να ‘ναι.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: